Hronika

Uhapšen zbog dvije plantaže kanabisa

Uhapšen zbog dvije plantaže kanabisa
Foto: N.N. | Uhapšen zbog dvije plantaže kanabisa

BUŽIM- Pripadnici policije USK uhapsili su muškarca E.M. (27) iz Bužima, koji se sumnjiči za krivično djelo proizvodnje i neovlaštenog stavljanja u promet opojnih droga.

Iz policije su saopštili kako su u naselju Varoška Rijeka, nekoliko kilometara od Bužima, pronašli dvije plantaže sa zasadom od 67 stabljika kanabisa. „Kriminalističkom istragom na terenu i na osnovu prikupljenih operativnih saznanja došlo se do saznanja o mogućem izvršiocu krivičnog djela, te je slobode lišen E. M. rođen 1993 godine iz Bužima“, saopštili su iz policije.

Dodaju kako su naknadnim radom došli do saznanja o postojanju još jedne plantaže tako da je uz saglasnost dežurnog tužitelja i odobrenja nadležnog sudije izvršen pretres još jedne zemljišne parcele u mjestu Varoška Rijeka na kojoj je pronađeno 15 stabljika zeljaste biljke koja asocira na kanabis. 

Navedena zemljišna parcela je u vlasništvu više lica, a kao korisnik se pojavljuje E. M. iz Bužima, za kojeg postoje osnovi sumnje da je zasadio navedene biljke i time počinio pomenuto krivično djelo.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije