Hronika

Uhapšen zbog napada na ženu, pa napao i policajca

Uhapšen zbog napada na ženu, pa napao i policajca
Foto: N.N. | Uhapšen zbog napada na ženu, pa napao i policajca

GRADIŠKA – Policija je u Gradišci uhapsilai V.N. iz ovog mjesta zbog sumnje da je izvršio krivična djela nanošenje tjelesne povrede, proganjanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Policijskoj stanici Gradiška juče oko 2.00 časa prijavljeno je da je V.N. fizički napao žensku osobu i nanio joj povrede.

"Postupajući na osnovu prijave, policijski službenici su došli do saznanja da V.N. već duže prati i uznemirava oštećenu, te da je u subotu, 16. novembra, oko 23 časa fizički napao i nanio joj povrede", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Osumnjičeni je juče uhapšen, a potom je pokušao da pobjegne iz prostorija Policijske stanice. Tom prilikom je fizički napao policijskog službenika, pocijepavši mu dio uniforme i nanijevši mu povrede.

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je dao nalog da protiv V.N. bude dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Iz Policijske uprave Gradiška su osudili svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i pozvali građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije