Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je napao policajca u Prnjavoru

Uhapšen zbog sumnje da je napao policajca u Prnjavoru
Foto: Ilustracija | Uhapšen zbog sumnje da je napao policajca u Prnjavoru

PRNJAVOR – D.R. uhapšen je u subotu u Prnjavoru zbog sumnje da je napao policajca M.M.

Naime, policijskoj stanici Prnjavor prijavljeno je da je u toku tuča više lica ispred ugostiteljskog objekta u Prnjavoru. Po izlasku na lice mjesta, policijskog službenika M.M.  je fizički napao D.R.

U okviru rada na zaprimljenoj prijavi slobode uhpšeni su i A.S., J.S. i Z.V. zbog počinjenih prekršaja "Tuča i fizički napad" i "Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija".

"Protiv lica G.D. i M.S. podnešen je Zahtjev za pokteranje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja 'Tuča i fizički napad'. Protiv lica D.R. A.S., J.S. i Z.V. podnešen je Zahtjev za pokteranje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja 'Tuča i fizički napad' i 'Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija'. Navedena lica su, 23.12.2019. godine izvedena pred Osnovni sud u Prnjavoru", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Protiv lica D.R. slijedi podnošenje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije