Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je prijetio ženi

Uhapšen zbog sumnje da je prijetio ženi
Foto: Ilustracija | Uhapšen zbog sumnje da je prijetio ženi

ZVORNIK – Policija u Bratuncu uhapsila je D.I. iz Srebrenice zbog sumnje da je prijetio ženi na regionalnom putu u mjestu Osamsko.

Naime, kako je saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik, Policijskoj stanici Bratunac je u nedjelju oko 22,30 časova prijavljeno da je na regionalnom putu u mjestu Osamsko nepoznato lice presrelo oštećenu, prilikom čega joj je uputilo prijetnje.

"Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac, koji su 10 minuta nakon prijave, u bratunačkoj Ulici Svetog Save zaustavili putnički automobil marke pasat u kojem se nalazio D.I. koga su lišili slobode zbog sumnje da je prijetio oštećenoj", saopšteno je iz PU Zvornik.

Tom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni, isto veče oko 22 časa, ispred ugostiteljskog objekta u Bratuncu, narušio javni red i mir međusobnom tučom sa N.Đ. iz Bratunca, nakon čega su se obojica obratila u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije