Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je u kafani flašom pokušao ubiti ženu

Uhapšen zbog sumnje da je u kafani flašom pokušao ubiti ženu
Foto: 123debbiei Pixabay | Uhapšen zbog sumnje da je u kafani flašom pokušao ubiti ženu

ZVORNIK- Zvornička policija uhapsila je Veljka T. (58) iz tog grada zbog pokušaja ubistva partnerke G.M. (42), odnosno zbog sumnje da je ženu više puta udarao flašom u glavu u jednom lokalu u mjestu Šepak, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako saznajemo ženi je osumnjičeni pritom prijetio i da će je ubiti.

Njega su uhapsili službenici Policijske stanice Zvornik juče oko 13 časova.

"V.T. iz Branjeva, uhapšen je zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo iz člana 124. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a u vezi sa članom 22. stav 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske", navodi se u saopštenju policije.

Podsjećaju da su pripadnici Policijske stanice Kozluk isti dan raspisali potragu tragali za V.T. iz Branjeva zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela tjelesna povreda, ugrožavanje sigurnosti i proganjanje. Kako nam je potvrđeno, djelo je kasnije prekvalifikovano.

Slučaj je policiji prijavljen u utorak oko 20.25 časova kada je R.V. iz Roćevića prijavio da je u ugostiteljskom objektu u Šepaku kod Zvornik muškarac fizički napao ženu.

"Policijski službenici PS Kozluk će nakon kriminalističke obrade V.T., predati u zakonskom roku uz izvještaj o navedenom počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina na dalje zadržavanje", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije