Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao pištolj iz kuće sugrađanina i pucao

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao pištolj iz kuće sugrađanina i pucao
Foto: Arhiva/Ilustracija | Uhapšen zbog sumnje da je ukrao pištolj iz kuće sugrađanina i pucao

MILIĆI - Policajci u Milićima juče su oko 15.25 časova uhapsili R.B. iz Milića zbog sumnje da je ukrao pištolj i pucao iz istog, saopštila je Policijska uprava Zvornik.

"Policijskoj stanici Milići juče je oko 15.10 časova prijavljeno da se R.B. iz Milića kreće kroz selo Krajčinovići, opština Milići i tom prilikom puca iz vatrenog oružja. Po navedenoj prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići, koji su pronašli navedenog, kao i vatreno oružje bez municije", pojasnili su u saopštenju.

Kako se dodaje, policijski službenici su došli do saznanja da je pronađeno vatreno oružje vlasništvo R.M. iz Milića, koje je od istog otuđeno iz njegove porodične kuće istog dana.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a nakon toga da nadležnom tužilaštvu dostave izvještaje o počinjenim krivičnim djelima krađa i izazivanje opšte opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije