Hronika

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio mercedes

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio mercedes
Uhapšen zbog sumnje da je zapalio mercedes

BANJALUKA - Dvadesetčetverogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali D.M. uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je protekle noći u ovom gradu zapalio automobil "mercedes", vlasništvo jednog Banjalučanina.

"On je uhapšen jutros oko 7.00 časova, a automobil je zapalio protekle noći u 2.50 časova na parking prostoru u Bulevaru Petra Bojovića", rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

 

Ona je istakla da su požar lokalizovali pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka, a tokom uviđaja izuzeti su tragovi i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

 

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim, a sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenom, u skladu sa zakonskim rokom, preduzeće se po instrukciji dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka.

 

"Policija nastavlja sa preduzimanjem istražnih radnji s ciljem dokumentovanja krivičnog djela oštećenje tuđe stvari", rekla je Markanovićeva.

 

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Davor Malić.

 

Tridesetdevetogodišnji muškarac iz Banjaluke čiji su inicijali R.J. uhapšen je, nakon što je u pomoćnom objektu jednog sugrađanina u Ulici Blagoja Parovića u tom gradu pokušao ukrasti određene vrijedne predmete.

 

 

Teška krađa u pokušaju dogodila se sinoć u 23.15 časova, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

 

Nakon kriminalističke obrade uhapšeni R.J. je pušten na slobodu, a protiv njega će biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu za pomenuto krivično djelo.

 

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Radislav Jovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije