Hronika

Uhapšena četvorica zbog sumnje da su pretukli mladića i oteli mu novac

Uhapšena četvorica zbog sumnje da su pretukli mladića i oteli mu novac
Foto: Arek Socha/Pixabay | Uhapšena četvorica zbog sumnje da su pretukli mladića i oteli mu novac
N.N.

​BIJELJINA - Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, juče su uhapsili G.T., S.J., S.P. i P.G. iz Bijeljine i Ugljevika, zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela tjelesna povreda i iznuda, saopšteno je iz bijeljinske Policije.

"Policijska stanica Bijeljina 2, 28.01.2022. godine od strane oštećenog lica zaprimila je prijavu, da su ga njemu poznata lica pozvala na žurku koja se nalazila u stanu u Bijeljini. U navedenom stanu nalazila su se četiri muškarca od kojih mu je samo jedan bio poznat. Oni su počeli fizički da ga napadaju, tražeći od njega novac, razbili mu mobilni telefon sa prijetnjama da navedni događaj ne prijavljuje policiji", navodi se u saopštenju Policijske uprave.

Dodaje se da se u navedena lica od oštećenog uzeli ključeve od stana i novac koji se je nalazio u stanu, kao i ključeve od njegovog vozila.

"Vozilom su ga odvezli prema mjestu Brijesnica kod Bijeljine, gdje su ga držali neko vrijeme nakog čega su mu vratili ključeve od vozila i stana, dok su novac zadržali. Operativnim radom na terenu i brzom reakcijom policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina lica su identifikovana, pronađena i lišena slobode", dodaju u policiji.

Oštećeno lice je hospitalizovano u bijeljinskoj bolnici, a o svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, prenosi InfoBijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica G.T., S.J., S.P. i P.G. slijedi Izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela "Tjelesna povreda" i "Iznuda".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije