Hronika

Uhapšena dva lica zbog pokušaja krađe dizel-goriva

Uhapšena dva lica zbog pokušaja krađe dizel-goriva
Foto: N.N. | Uhapšena dva lica zbog pokušaja krađe dizel-goriva

ZVORNIK - Policija je uhapsila dva lica iz Bratunca čiji su inicijali B.S. /20/ i D.Đ. /21/ zbog sumnje da su pokušala da ukradu gorivo iz radnih mašina, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija je u mjestu Polom, u opštini Bratunac, zatekla lica B.S. i D.Đ. u vršenju krivičnog djela, kada su pokušala da iz radnih mašina u vlasništvu privatnog preduzeća iz Zvornika ukradu dizel-gorivo i spriječila ih u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

Pretresom objekata i vozila koje koriste osumnjičena lica, pronađena je i privremeno oduzeta veća količina dizel-goriva za koju se sumnja da potiče iz izvršenih krivičnih djela, kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa činjenjem ovih djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

Protiv ovih lica će, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo teška krađa.

Pripadnici Policijske stanice i Teritorijalne vatrogasne jedinice Srebrenica lokalizovali su požar koji je izbio juče u privatnom preduzeću u ovom mjestu.

Prilikom gašenja požara nije bilo povrijeđenih lica, dok će materijalna šteta i tačan uzrok požara biti naknadno utvrđeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije