Hronika

Uhapšena dva vozača sa više od dva promila alkohola

Uhapšena dva vozača sa više od dva promila alkohola
Foto: N.N. | Uhapšena dva vozača sa više od dva promila alkohola

DOBOJ - Dobojska policija uhapsila je dva pijana vozača automobila, kod kojih je utvrđeno više od dva promila alkohola u krvi.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da su juče uhapšeni državljanin Srbije čiji su inicijali N.C. kod kojeg je utvrđeno 2,17 promila, kao i lice čiji su inicijali S.J. iz Doboja sa 2,28 promila.

Tokom pojačane kontrole saobraćaja u večernjim časovima u subotu, 15. februara, dobojska policija je uhapsila četiri vozača i jednog pješaka kod kojih je utvrđeno više od 1,5 promila alkohola u krvi.

Tada je iz saobraćaja isključeno 25 vozača, a tri su odbila da se podvrgnu testiranju na droge.

Iz policije navode da je tokom januara u ukupno 95 saobraćajnih nezgoda 26 odsto ili 24 učesnika bilo pod dejstvom alkohola.

Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno da je u toku noći sa subote na nedjelju, 15. na 16. februar, provaljeno u jedan ugostiteljski objekat u ovoj opštini, odakle je ukraden prenosni računar i novac.

U protekla 24 časa na području u nadležnosti Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije