Hronika

Uhapšene četiri osobe na graničnim prelazima BiH

Uhapšene četiri osobe na graničnim prelazima BiH
Foto: Arhiva/Ilustracija | Uhapšene četiri osobe na graničnim prelazima BiH

Granična policija uhapsila je četiri osobe po potjernicama na graničnim prelazima u Zvorniku, Orašju i Rači.

"Službenici JGP Zvornik, 30. januara 2021., na izlasku iz BiH na prijelazu Šepak, lišili su slobode S.C. (43). Graničnim provjerama je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog krivičnog djela "pronevjera“. Državljanin BiH je predat službenicima Sudske policije Bijeljina", saopšteno je iz Granične policije BiH.

Iz policije dodaju da su u petak, prilikom ulaska u BiH na prelazu Orašje uhapšeni državljani BiH Š.Č. (39) i N.Š. (32).

Š.Č. je lišen slobode jer ga potražuje Općinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela „teška krađa“, a N.Š. je lišena slobode jer je za njom Policijska uprava Banja Luka raspisala potragu zbog krivičnog djela „falsificiranje isprave“. Š.Č je predat službenicima Sudske policije Odžak, a N.Š. službenicima Policijske uprave Odžak.

"Prilikom ulaska u BiH na prijelazu Rača, 28. januara 2021., lišen je slobode D.L. (1995.). Provjerama je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog krivičnog djela „krađa“. Službenici JGP Bijeljina, državljanina Republike Srbije su predali službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina", zaključuje su saopštenju iz Granične policije BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije