Hronika

Uhapšeni Banjalučani, na benzinskim pumpama ispeglali 25.000 KM

Uhapšeni Banjalučani, na benzinskim pumpama ispeglali 25.000 KM
Foto: Dražen Pozderović | Uhapšeni Banjalučani, na benzinskim pumpama ispeglali 25.000 KM

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su uhapsili S.R. i M.K., oba iz Banjaluke, koji se sumnjiče da su u martu i aprilu neovlašteno koristili karticu za točenje goriva privrednog društva, na benzinskim pumpama u Banjaluci, te su tako pričinili materijalnu štetu pomenutoj firmi od oko 25.000 KM.

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, oni su osumnjičeni da su oni počinili krivičnog djela teška krađa.

"Navedeni se sumnjiče da su krivično djelo počinila u vremenskom periodu tokom marta i aprila 2024. godine, na način da su neovlašteno koristila karticu za točenje goriva privrednog društva, na benzinskim pumpama u Banjaluci, čime su oštećenom privrednom društvu pričinila materijalnu štetu u iznosu od oko 25.000 KM", navode iz banjalučke policije.

Dodaju da su na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci, pretresali stan i druge prostorija koje koriste osumnjičeni i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Nad S.R. i M.K. je izvršena kriminalistička obrada, te je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostaviće izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije