Hronika

Uhapšeni u akciji "Avatar" predati Tužilaštvu

Uhapšeni u akciji "Avatar" predati Tužilaštvu
Foto: Vladimir Stojaković | Uhapšeni u akciji "Avatar" predati Tužilaštvu

BANJALUKA - Uhapšeni u akciji "Avatar", koji se sumnjiče za rasturanje droge, a dio njih i za krađu terenca dačija daster, predati su večeras Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Nakon što ih sasluša postupajući tužilac, donijeće odluku o eventualnom prijedlogu za pritvor.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su akcijom, uz ostale, obuhvaćeni Banjalučani Goran Milanović, Benedi Đukanović, Ernad Alagić, Stefan Petrović, Božidar Maksimović, Vladimir Vranješ, Firas Hodžić, Sanid Ćulum, Aleksandar Stanišić, Branislav Ćulibrk, te Trebinjac Tomislav Ateljević.

"Nezavisnim" je danas potvrđeno da je tokom pretresa pronađeno i zaplijenjeno više od 2,5 kilograma materije koja asocira na marihuanu. Nađeno je i 749 grama materije za koju se vjeruje da je spid, te oko 26 grama materije koja asocira na kokain.

U akciji je pronađen i džip dačija daster, ukraden vlasnici trgovine "Duša" u Srpcu, o čemu su "Nezavisne" nedavno pisale.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, saopštila je danas da su akciju zajedničkim snagama sprovele ta, te Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS. Pretreseni su stanovi i poslovni prostori na 17 lokacija u Banjaluci, Kotor Varošu, Laktašima i Trebinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije