Hronika

Uhapšeni zbog krađa u Kotor Varošu i Laktašima

Uhapšeni zbog krađa u  Kotor Varošu i Laktašima
Foto: Ilustracija | Uhapšeni zbog krađa u Kotor Varošu i Laktašima

KOTOR VAROŠ - S.M. iz Kotor Varoša uhapšen je zbog sumnje da je iz aparata za igre na sreću iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini otuđio oko 1.300 KM, dok je D.G. iz Laktaša priveden zbog sumnje da je iz dvije porodične kuće različitih vlasnika ukrao novac i druge predmete.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka, uhapšeni u Kotor Varošu je osumnjičen da  je koristeći podesni alat ušao u ugostiteljski objekat kroz prozor i otuđio novac. 

Krivično djelo se dogodilo u noći između 23. i 24. septembra u ugostiteljskom objekatu u Ulici Sporteka. 

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, u redovoj proceduri, protiv S.M. će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka za krivično djelo "Teška krađa".

Istovremeno, policajci Policijske stanice Laktaši utvrdili su da je D.G. u mjestu Kriškovci, opština Laktaši, od avgusta do septembra ove godine, upotrebom podesnog alata i fizičke snage ušao u kuće kroz prozore i izvršio krađe.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, u redovnoj proceduri, protiv D.G. će biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka za dva krivična djela "Teška krađa".  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije