Hronika

Otac i sin uhapšeni zbog premlaćivanja policajaca u Istočnom Sarajevu

Otac i sin uhapšeni zbog premlaćivanja policajaca u Istočnom Sarajevu
Foto: Ilustracija | Uhapšeni zbog sumnje da su pretukli policajce u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Pedesetogodišnji S.T. i dvadesetpetogodišnji S.T. iz Istočnog Sarajeva uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali policijske službenike u ovom gradu, saopštila je policija.

Oni se sumnjiče da su fizički napali dvojicu policijskih službenik koji su postupali po prethodno prijavi zaprimljenoj ranije, a u kojoj se navodi da je S.T. (50) vrijeđalo odobu na parking prostoru u Ulici Stefana Nemanje u Istočnom Sarajevu, a zatim se udaljilo sa lica mjesta.

Portal "Avaz.ba" nezvanično navodi da je riječ o ocu i sinu, te da je otac bio pod dejstvom alkohola kada je vrijeđao sugrađanina na parkingu.

"Pronalaskom prijavljenog lica, navedeni su napali policijske službenike nanijevši im tjelesne povrede, nakon čega im je ukazana ljekarska pomoć u JZU Bolnica 'Srbija' u Istočnom Sarajevu. O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo", naveli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv uhapšenih biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije