Hronika

Uhapšeno još jedno lice zbog pokušaja ubistva Šakote

Uhapšeno još jedno lice zbog pokušaja ubistva Šakote
Foto: Ilustracija | Uhapšeno još jedno lice zbog pokušaja ubistva Šakote

BANJALUKA - Pripadnici banjalučke policije uhapsili su tridesetsedmogodišnjeg A.S. zbog sumnje da je zajedno sa Nenadom Berićem, koji je ranije uhapšen, pokušao da ubije profesora Spasu Šakotu.

Oni su osumnjičeni da su pod Šakotin automobil u naselju Starčevica postavili četiri bombe koje su se aktivirale kada je on pokušao da pokrene vozilo.

"Riječ je o njihovom ličnom odnosu" rekao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i pohvalio kolege na dobro odrađenom poslu.

On je potvrdio i da je policija u posjedu video snimka na kojem se vidi da je na mjestu eksplozije bio veliki bropj ljudi pa su posljedice mogle da budu mnogo teže.

Podsjetimo ranije je saopšteno da je zbog pokušaja ubistva Šakote uhapšena osoba N.B. a "Nezavisne" saznaju da se radi o Nenadu Beriću koji je odranije poznat policiji. Opširnije o tome pročitajte na OVOM LINKU.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih lica, nakon čega će biti predati u nadležnost Republičkog tužilaštva uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije