Hronika

Uklonjena bomba ispod automobila u Banjaluci

Uklonjena bomba ispod automobila u Banjaluci
Foto: N.N. | Uklonjena bomba ispod automobila u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Republičke uprave Civilne zaštite RS uklonili su bombu ispod automobila audi, kod pumpe "Petrol" u banjalučkoj Bilećkoj ulici.

Novinar “Nezavisnih” sa lica mjesta javlja da je u toku pregled bombe i pretres sivog audija.

Navodno je jutros jedno lice uočeno kod spornog automobila sa fantomkom, a kada je primijetio policiju izabicio je bombu iz džepa i fantomku, bomba se otkotrljala ispod auta a on je počeo bježati, ali je brzo savladan i uhapšen.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, lišili su slobode D.T. iz Banjaluke, koji je po uočavanju policijskih službenika u Bilećkoj ulici, Banjaluka, odbacio eksplozivnu napravu, ručnu bombu, ispod svog putničkog automobila marke audi.

“Rad na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za posjedovanje ekspozivne naprave i sumnje na izvršenje krivičnog djela „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ je u toku”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je priveden Trivalić Danijel (36).

On je, kako saznajemo na kriminalističkoj obradi.

Obavješten je i dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i Republička uprava civilne zaštite Republike Srpske radi uklanjanja ekspozivne naprave.

Vezane vijesti:

Bomba ispod auta u Banjaluci, jedno lice privedeno

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije