Hronika

Umro 12 dana nakon što je drvo palo na njega

Umro 12 dana nakon što je drvo palo na njega
Foto: Hans Linde/Pixabay | Umro 12 dana nakon što je drvo palo na njega

ZVORNIK - Rahmo S. iz Zvornika podlegao je teškim povredama koje je ranije zadobio dok je radio u šumi u mjestu Snagovo, kod Zvornika, potvrđeno je "Nezavisnim".

On je podlegao u ponedjeljak poslijepodne, a povrede je zadobio dok je sredinom septembra sjekao drva sa Šemsudinom B.

Kako saznajemo, na nesrećnog muškarca palo je drvo koje je sjekao Šemsudin B. i teško ga povrijedilo te je bio u bolnici.

On je prilikom nezgode u šumi zadobio teške povrede pa je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Zvornik bio upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Nažalost, podlegao je povredama i njegova smrt je konstatovana u 17.50 u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, ovoj upravi prijavljeno je 15. septembra da je prilikom rada u šumi povrijeđen R.S., koji je nakon ukazane ljekarska pomoć u Domu zdravlja Zvornik, upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Policija je izašla na lice mjesta i o svemu obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik preduzimaju sve mjere s ciljem utvrđivanja činjenica i okolnosti u vezi s ovim slučajem.

Dodaju da će protiv B.Š. nadležnom Tužilaštvu dostaviti izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Kako smo ranije pisali, tokom ovog mjeseca desilo se nekoliko nesreća u šumi, a dan prije nego što je nastradali muškarac iz Zvornika bio teško povrijeđen, nastradao je Draško S. (57) iz Omarske prilikom sječe drva u mjestu Gradina.

On je tada sa još jednom osobom pripremao drva za ogrev. Testera se u jednom momentu bila zaglavila u stablu pa su pokušavali da je izvuku i pala je grana sa drveta.

Direktno ga je udarila i teško povrijedila pa je, nažalost, podlegao.

Prethodno su u ovom mjesecu poginuli Milivoje L. iz Pala prilikom sječe šume u paljanskom mjestu Podgrab kada je na njega palo drvo, kao i Drago Đ. prilikom sječe šume u milićkom naselju Supač, dok je njegov sin tada povrijeđen.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije