Hronika

Upucao provalnika dok je pokušavao da opljačka kuću njegovog brata

Upucao provalnika dok je pokušavao da opljačka kuću njegovog brata
Foto: Arhiva / Ilustracija | Upucao provalnika dok je pokušavao da opljačka kuću njegovog brata

DERVENTA - L.I. iz mjesta Polje kod Dervente uhapšen je zbog sumnje da je ranio muškarca koji je pokušao da provali u kuću njegovog brata u ovom mjestu.

Pet minuta poslije ponoći policija je dobila prijavu od L.I. da je uočio nepoznatu osobu prilikom provale u kuću njegovog brata, te da je pokušao da je zadrži do dolaska policije.

"Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa koji su na licu mjesta zatekli lice inicijala L.M. i uočili tragove krvi, prilikom čega su došli do saznanja da je navedeno lice pucalo iz vatrenog oružja (puška) u pravcu lica koje je izvršilo provalu", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. 

Policija je u blizini mjesta događaja pronašla muškarca koji je imao prostrijelnu ranu na nozi, kao i predmeti koje je on pokušao da ukrade.

"U toku je rad na identifikaciji lica. Lice inicijala L.I. je lišeno slobode i kod istog je pronađena i oduzeta puška", dodaju iz dobojske Policijske uprave.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Doboj pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije