Hronika

Usmrtila ga prikolica dok je kosio travu

Usmrtila ga prikolica dok je kosio travu
Foto: Klix.ba | Usmrtila ga prikolica dok je kosio travu

KLJUČ - Muškarac, čije ime nije saopšteno, poginuo je u Velagićima kod Ključa, kada ga je, dok je pored puta kosio travu, udarila prikolica parkiranog vozila, a u koju je nekoliko trenutaka ranije uradio kamion.

Prema nezvaničnim informacijama, osoba inicijala M. N. je stradala dok je kosila travu, a podlegla je na putu za bolnicu u Bihaću. Do nesreće je došlo oko 13:30 časova.

Kako su nam kazali iz MUP-a USK, formirana je uviđajna ekipa, a još uvijek je nepoznato kako će tužilac okvalifikovati nesreću.

"Prema prvim informacijama koje smo dobili, kamion je udario u parkirano manje motorno vozilo, tačnije u prikolicu od tog vozila, koja je odletila u njivu. Pri tom je nanijela smrtonosne povrede osobi koja je kosila travu u toj njivi, a podlegla je na putu do bolnice", kazala je portparolka Snežana Galić za Klix.ba.

Istakla je da će uviđaj tek pokazati da li je vozilo bilo tehnički neispravno, te da li je riječ o saobraćajnoj nesreći ili nesretnom slučaju.

Nezvanično kamionu su otkazale kočnice nakon čega je došlo do nesreće. Stradali je radio na poslovima održavanja puteva i košenja.

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije