Hronika

Vatrogasci sjekli lim da izvuku tijelo tinejdžera

Vatrogasci sjekli lim da izvuku tijelo tinejdžera
Foto: N.N. | Vatrogasci sjekli lim daizvuku tijelo tinejdžera

PRNJAVOR - Vatrogasci iz Prnjavora morali su sjeći lim i dijelove vozila kako bi iz olupine zgužvanog pežoa izvukli zarobljeno tijelo sedamnaestogodišnjeg vozača D.P., koji se autom zakucao u drvo.

Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Prnjavor kažu da im je juče u 13.28 dojavljena ta nesreća, koja se dogodila na putu Prnjavor - Srbac, u mjestu Karać.

"Po dojavi na teren je izašlo vozilo za tehničke intervencije i četiri vatrogasca, a kada su stigli zatekli su strašan prizor i pristupili sječenju lima i dijelova vozila", kažu vatrogasci iz Prnjavora.

U tom gradu zavladao je šok nakon što je poginuo njihov mladi sugrađanin, koji je, kako kažu, prethodno od poznanika posudio pežo 406, da bi se provozao. U selu Karać ističu da je tinejdžer živio s ocem i maćehom.

"Njegov otac se davno razveo i sada živi sa drugom ženom. Njih dvoje nemaju više djece", rekao je naš sagovornik.

Mještani kažu da stradali maloljetnik nije bio problematičan. Dodaju da je bio vrijedan i čestit.

Komšinica stradalog mladića ispričala je da je on za petnaestak dana trebalo da krene u treći razred srednje škole. Po njenim riječima, stradao je na putu koji je strm i ima nekoliko krivina.

"Vjerovatno je vozio malo brže pa se auto oteo kontroli. Pežo je udario u drvo, baš sa one strane gdje je on sjedio", napominje ta komšinica te dodaje da je tinejdžer, iako nema vozačku dozvolu, znao voziti automobile.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije