Hronika

Vlasnik pekare iz Gradiške nasrnuo na bivšu radnicu jer je tražila platu

Vlasnik pekare iz Gradiške nasrnuo na bivšu radnicu jer je tražila platu
Foto: N.N. | Vlasnik pekare iz Gradiške nasrnuo na bivšu radnicu jer je tražila platu

GRADIŠKA - Vlasnik pekare u Gradišci fizički je nasrnuo na bivšu radnicu, nakon što je došla da traži 150 maraka, koje joj je navodno dugovao, a njemu je nakon ovog događaja uručena prekršajna prijava.

Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, riječ je o Ramadanu Hodaju, vlasniku pekare "Bijeli Drin", a koji je, kako saznajemo, na radnicu nasrnuo uhvativši je za glavu nakon što je došla da traži preostali dio plate.  Kako je navedeno, vlasnik je na bivšu radnicu nasrnuo nakon kraće svađe.

"Policijski službenici Policijske stanice Gradiška su lišili slobode R.H. iz Novog Sada, koji je u pekarskoj radnji verbalno, a zatim i fizički napao oštećenu. Istom je zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru uručen prekršajni nalog", saopštili su u Policijskoj upravi Gradiška.

Nakon što se ova informacija pojavila na društvenim mrežama, ogorčeni sugrađani napadnute radnice su u komentarima pozivali da se ime napadača objavi javno, kao i da on bude teže kažnjen, te pozivali na bojkot pekare.  

Marija T. iz Gradiške kazala je da je ovakvo nešto nečuveno te da napadača treba najstrože kazniti.

"Kakvo je stanje u našem društvu, govori i ovaj čin, gdje neko ne samo da nije dobio nešto što je pošteno zaradio, nego je još i ponižen i napadnut. Jedina sreća je što je ostalo na ovom i što se nije desilo nešto gore", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije