Hronika

Doživio srčani udar tokom vožnje, automobil udario u ogradu

Doživio srčani udar tokom vožnje, automobil udario u ogradu
Foto: N.N. | Doživio srčani udar tokom vožnje, automobil udario u ogradu

MODRIČA - Šezdesetogodišnji Radovan T. iz Modriče umro je za volanom od srčanog udara, a tako je došlo i do saobraćajne nezgode, u kojoj niko drugi nije povrijeđen.

Nezgoda se dogodila u ponedjeljak oko 15.05, kada je nesrećni muškarac na magistralnom putu u Modriči dok je bio za volanom audija A4 izgubio kontrolu nad autom, nakon čega je prešao na suprotnu stranu kolovoza, a potom udario u metalnu zaštitnu ogradu.

U Policijskoj upravi Doboj su rekli da je vozač zatim prevezen u Dom zdravlja Modriča, gdje je doktor mrtvozornik konstatovao da je smrt nastupila usljed srčanog udara.

Podsjećamo da je i u februaru na sličan način nastradao Rade Latinović (67) iz Dervente, koji je usljed srčanog udara izazvao saobraćajnu nezgodu u Ulici Marije Bursać.

Latinović je bio profesor u penziji, kojem je pozlilo tokom vožnje pa je tada pasatom, za čijim volanom je bio, udario u ševrole, mercedes i pasat.

Pasat se kretao iz pravca autobuske stanice prema benzinskoj pumpi i ispred salona namještaja udario je u jedan, a zatim u drugi automobil, dok je treći, koji je bio parkiran, manje oštećen jer se tu zaustavio.

Obdukcija je pokazala da je uzrok smrti srčani udar, usljed čega je, pretpostvalja se, Latinović, koji je bio srčani bolesnik, i izgubio kontrolu nad vozilom i izazvao nezgodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije