Hronika

Vraćao se sa lovačke fešte, pa pao niz liticu u smrt

Vraćao se sa lovačke fešte, pa pao niz liticu u smrt
Foto: Ilustracija | Vraćao se sa lovačke fešte, pa pao niz liticu u smrt

TESLIĆ- Povratak sa lovačke fešte bio je koban za Jovu Mišića (65) iz Gornjeg Buletića jer su njegovo tijelo u lokalnom potoku pronašli sinovi koji su o svemu obavijestili policiju.

Iz Policijske uprave Doboj navode da je u četvrtak Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da su sinovi pronašli beživotno tijelo J.M., te da je o tome obaviješen dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

"On je naložio da se izvrši uviđaj lica mjesta, te da se tijelo preminulog preveze u prosekturu dobojske bolnice radi vršenja obdukcije", navode u policiji, te dodaju da službenici Policijske stanice Teslić preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti navedenog događaja.

Mještani Gornjeg Buletića pričaju da je Mišić bio na lovačkoj zabavi, te da je u povratku kući pao niz liticu nekoliko metara duboku, te da je, nažalost, skončao u lokalnom potoku.

"Njegovo tijelo su našli sinovi, koji su pošli da ga traže s obzirom da nije došao kući. Navodno su i sinovi bili na istoj lovačkoj zabavi. Šta se tačno desilo i kako je pao niz liticu to niko ne zna", pričaju mještani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije