Hronika

Za noć ukrali tri auta, u jedno provalili

Za noć ukrali tri auta, u jedno provalili
Foto: N.N. | Za noć ukrali tri auta, u jedno provalili

MODRIČA - Policija iz Modriče traga za nepoznatim licem, ili više njih, koje je u noći između nedjelje i ponedjeljka ukralo dva golfa 2, FIAT punto, te provalilo u jedan golf 2.

Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave (PU) Doboj, službenici Policijske stanice Modriča pronašli su u ponedjeljak dva automobila.

"Policijskoj stanici Modriča od strane četiri oštećena lica iz Modriče prijavljeno je da su u toku noći između 21. i 22. aprila ukradeni FIAT i dva golfa 2, kao i da je provaljeno u automobil golf 2, odakle su ukradeni određeni predmeti", rečeno nam je u PU Doboj.

Iz golfa 2 koji nije ukraden lopov je, kako saznajemo, odnio mobilni telefon i oko 100 maraka.

Drugi golf 2 bio je parkiran u dvorištu kuće u Modriči, ali taj automobil do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije bio pronađen.

Treći golf 2 koji je takođe ukraden iz dvorišta kuće, kao i FIAT punto su pronađeni i vraćeni vlasnicima bez oštećenja, a vozila su se nalazila u neposrednoj blizini mjesta krađe.

"U vrijeme krađe pomenuta vozila bila su otključana i u njima su se nalazili ključevi za startovanje motora", saopšteno je iz policije.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima teška krađa, krađa i dva krivična djela krađa u pokušaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije