Hronika

Zaključao mu se volan pa se zabio u stub i poginuo?

Zaključao mu se volan pa se zabio u stub i poginuo?
Foto: Foto: Avaz | Zaključao mu se volan pa se zabio u stub i poginuo?

ZENICA - U teškoj saobraćajnoj nesreći u zeničkom naselju Brist juče ujutro poginuo je Edin Zahirović (25), koji je upravljao vozilom Geely, koje se zabilo u stub.

Prema riječima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se desila u 6.10 sati. Policajci su obavili uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.

Kako nezvanično saznaje Avaz, do nesreće je došlo usljed vožnje neprilagođene u saobraćaja. Dok je Zahirović vozio brzinom većom od dozvoljene, navodno mu se zaključao volan.

“Ranije je imao sličan problem. Kad je vozio Vjetrenicama, zaključao mu se volan. Vjerovatno je to bilo i ovog puta, samo, nažalost, kobno. Svi smo u šoku”, kazao je prijatelj poginulog Zahirovića.

Iza Zahirovića ostali su supruga i dvoje djece. Brojni prijatelji i porodica opraštali su se od njega emotivnim porukama na Facebooku.

“Otišao si na vječno putovanje, ali bez mene, sine moj. Stižem, ipak, da te ispratim i ne ostavljam samog, kao nikad do sada, idemo dvojica kao i uvijek”, napisao je na Facebooku otac tragično stradalog mladića.

(Avaz)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije