Hronika

Izgorio automobil vlasnika banjalučkog fudbalskog kluba

Izgorio automobil vlasnika banjalučkog fudbalskog kluba
Foto: Velibor Tripić | Zapalio se automobil u banjalučkom naselju Obilićevo

​BANJALUKA - U banjalučkom naselju Obilićevo, u Krfskoj ulici, jutros oko četiri sata je izgorio automobil, potvrdili su za "Nezavisne" iz Vatrogasne brigade Banjaluka.

"Ekipe su izašle na teren i brzom intervencijom ugasili požar na automobili", rekli su u Vatrogasanoj brigadi.

Radomir Popović, vlasnik fudbalskog kluba Željezničar Sport Team, potvrdio je da je njegov automobil opel astra izgorio u naselju Obilićevo.

Popović je za "Nezavisne" rekao da nije čuo eksploziju i da je u to vrijeme spavao, a da su uzrok najvjerovatnije neispravne elektroinstalacije.

"Evo sada baš detaljno provode istragu da vidimo šta se tu tačno desilo i stvarno svaka im čast", kaže Popović.

Ističe da je auto pretrpio štetu ali puka je sreća što niko nije povrijeđen jer se sve desilo u gluvo doba noći.

Mještani koji žive u ovoj ulici su nam ispričali da ih je ekplozija probudila te da su kroz prozore ugledali požar na automobilu parkiranom ispred zgrade.

"Čule su se tri eksplozije, jedna jača i dvije manjeg intenziteta, vjerovarno od pucanja stakla", kaže jedan mještanin Krfske ulice. Drugi mještani sa kojima je razgovarala ekipa "Nezavisnih" uglavnom nisu čuli eksploziju. 

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da je u 3.50 sati došlo do požara na automobilu opel koji je bio parkiran u Krfskoj ulici,

Požar je lokalizovan od strane Vatrogasne brigade Banjaluka, a rad na utvrđivanju uzroka požara je u toku. O svemu je obavješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva", navedeno je iz PU Banjaluka.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije