Hronika

Zapaljen automobil bivšeg momka Fatalne Saške

Zapaljen automobil bivšeg momka Fatalne Saške
Foto: dobojski.info | Zapaljen automobil bivšeg momka Fatalne Saške

DOBOJ - U Doboju je noćas zapaljen sitroen koji je u vlasništvu Aleksandra Vasiljevića iz ovog grada, a lokalna policija traga za napadačima, saznaju "Nezavisne".

Podsjećamo, Vasiljeviću su i prije tri mjeseca zapalili automobil, te mu je policija zbog saobraćajnih prekršaja i ranije oduzimala druga vozila.

Takođe, Vasiljević je poznat i po tome što je bio osuđivan na sedam mjeseci zatvora jer je sa Saškom Kovačević ili poznatijom kao Fatalna Saška, ucjenjivao fratra, a skoro cijelu kaznu je proveo u pritvoru.

Tada su njih dvoje sa s Milom Joksimovićem od fratra iz Dervente pokušali da izvuku 250.000 KM, te mu prijetili da će inače objaviti snimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da je noćas oko 2.20 časova, prijavljeno da u ulici Cara Dušana u Doboju gori putnički automobil. 

"Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Doboj koju su utvrdili da je zapaljen putnički automobil marke sitroen kojeg koristi lice inicijala A.V. iz Doboja, te takođe da je tom prilikom oštećen i putnički automobil marke opel korsa vlasništvo lica inicijala S.K. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Doboj", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije