Hronika

Pratite nas na Google news

Zapaljena štala kod Kneževa

Zapaljena štala kod Kneževa
Foto: Ilustracija | Zapaljena štala kod Kneževa
N.N.

BANJALUKA - U mjestu Kobilja kod Kneževa u potpunosti je izgorjela štala koja se ne koristi, a uviđajem je utvrđeno da je riječ o krivičnom djelu paljevina, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Pripadnici Policijske stanice Kneževo su 13. januara, postupili po prijavi da je izbio požar na štali, koja je vlasništvu M.G. U požaru nije bilo povrijeđenih lica.

O slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a policija preduzima neophodne mjere radi njegovog rasvjetljavanja.

Pripadnici Policijske stanice Laktaši juče su obavili uviđaj u mjestu Jaružani kod Laktaša gdje je izbio požar na porodičnoj kući lica čiji su inicijali V.A.

U saopštenju je navedeno da je do požara, kojeg su lokalizovali pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Laktaši, došlo usljed pregrijavanja grijne peći, što je dovelo do samozapaljenja izolacionog materijala, a nastala materijalna biće naknadno utvrđena.

"Nije utvrđeno postojanje elemenata krivičnog djela i nije bilo povrijeđenih lica. O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", saopšteno je.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije