Hronika

Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 KM, uhapšen Bijeljinac

Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 KM, uhapšen Bijeljinac
Foto: N.N. | Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 KM, uhapšen Bijeljinac

BIJELJINA - Radosav Simić (33) iz Bijeljine uhapšen je nakon što je kod njega policija pronašla oko 650 grama kokaina i ilegalno oružje, saznaju "Nezavisne".

Policija je narkotike vrijedne 65.000 maraka na crnom tržištu  pronašla  prilikom pretresa njegovog stana. Osim toga, policija mu je zaplijenila pištolj, digitalnu vagu i razne tablete.

Kako saznajemo, kokain je pronađen u sedam paketića od 10 do 15 grama i jednom većem paketu u kojem je bilo oko 530 grama.

Iz Policijske uprave Bijeljina su saopštili da R.S. terete za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

"Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini i saglasnosti Okružnog tužilaštva pretresla prostorije i vozilo koje koristi R.S., a pronađeno je oko 645 grama kokaina, tablete koje se nalaze na listi psihotropnih supstanci, veći broj premeta s tragovima droge na sebi, kao i predmete koji potiču iz krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe  droga i  pištolj", saopšteno je iz policije.

Nakon kriminalističke obrade predat je u nadležnost OJT u Bijeljini, a poslije ispitivanja biće poznato da li će mu biti predložen pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije