Hronika

Zaplijenjeno više od 10 kilograma indijske konoplje u Kozluku

Zaplijenjeno više od 10 kilograma indijske konoplje u Kozluku
Foto: PU Zvornik | Zaplijenjeno više od 10 kilograma indijske konoplje u Kozluku

ZVORNIK - Policija je na području Kozluka, grad Zvornik, pronašla i oduzela više od deset kilograma indijske konoplje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Prethodno su pripadnici Policijske stanice Kozluk, u planskim aktivnostima čiji je cilj sprečavanje zloupotrebe druge, a u sklopu akcije "Plantaža 2017", saznali da se na području Kozluka nalazi zasad indijske konoplje.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Zvornik, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva, juče je pretresena kuća, kao i pomoćni objekti i dvorište koje koristi A.M. (69).

"Pronađene su i oduzete tri zasađene stabljike indijske konoplje dužine od 47 do 142 cm, 16 osušenih stabljika indijske konoplje, šest tegli u kojima je bila biljna materija koja asocira na indijsku konoplju, i tri PVC kese sa osušenom biljnom materijom koja asocira na indijsku konoplju", saopštio je Miljan Bobar, portparol Policijske uprave Zvornik.

Ukupna količina oduzete biljne materije iznosi oko 10.198 grama. Policija nastavlja dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije