Hronika

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe

Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe
Foto: Ilustracija | Zapalio automobil, pa prijavio nepoznate osobe

BIJELJINA - M.J. (33) je u Donjem Zabrđu, opština Ugljevik, zapalilo automobil fijat bravo i razbilo sva stakla na drugom vozilu, te policiji prijavilo da su to učinila nepoznata lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Policijska stanica Ugljevik je 24. maja ove godine zaprimila prijavu od M. J. da su nepoznata lica zapalila automobil fijat bravo i oštetila vozilo Fijat palio' koji su  bili parkirani na zemljišnoj parceli u mjestu Donje Zabrđe opština Ugljevik.

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski  službenici koji su izvršili uviđaj lica mjesta.

Nadalje, operativnim radom na terenu, došlo se je do saznanja da je lice, koje je prijavilo djelo i uzvršilac istog. Naime,  M.J.  je upotrebom otvorenog plamena zapalio vozilo fijat bravo', dok je upotrebom podesnog predmeta razbio sva stakla na drugom vozilu.

Tokom kriminalističke  obrade lice M.J. je potpunosti priznao i sam opisano način izvršenja djela, navodeći da je u ranijem periodu imao problema sa licem koje je vlasnik oštećenih vozila.

Zbog počinjenog krivičnog djela '' Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'' protiv lica M.J.(1986) dostavljen  je izveštaj nadležnom  tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije