Hronika

Zatečen tokom krađe goriva iz parkiranog kamiona

Zatečen tokom krađe goriva iz parkiranog kamiona
Foto: Ilustracija | Zatečen tokom krađe goriva iz parkiranog kamiona

M.S. iz Milića uhapšen je zbog sumnje da je krao gorivo iz parkiranog teretnog vozila u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

"Policijskoj stanici Milići, 07.07.2020. godine oko 00,45 časova, prijavljeno je da jedno lice pokušava da otuđi pogonsko dizel gorivo iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u mjestu Dubnički Most, opština Milići. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičenog, koga su tom prilikom lišili slobode", navodi se u saopštenju PU Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela "Krađa".

"Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije