Hronika

Pratite nas na Google news

Zatečen u pokušaju pljačke prodavnice

Zatečen u pokušaju pljačke prodavnice
Foto: Ilustracija | Zatečen u pokušaju pljačke prodavnice
Ljiljana Radić

ZVORNIK - Četrdesetdvogodišnjeg Milu S. iz Bijeljine policija je zatekla u prodavnici u mjestu Donja Pilica u Zvorniku i tako spriječila pljačku.

Kako saznajemo, sve se desilo u noćnim satima, kada je oko 23 časa on preskočio ogradu dvorišta u kojem se nalazila prodavnica, dok u neposrednoj blizini živi vlasnik.

"Prodavnica nije bila zaključana i lopov je otvorio klizna vrata izloga i počeo da istražuje unutrašnjost", rekao je izvor "Nezavisnih".

Njegovu namjeru omeo je vlasnik prodavnice, koji je uočio nepoznatog muškraca kako se kreće po trgovini i pozvao policiju, koja se brzo našla na licu mjesta i zatekla ga u radnji.

U momentu dolaska policije, kako saznajemo, išao je prema kasi, koju je, sumnja se, mislio opljačkati.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik,   službenici Policijske stanice Kozluk, postupajući po prijavi oštećenog  da se nepoznato lice nalazi u trgovinskoj radnji u mjestu Donja Pilica, grad Zvornik, izašli su na lice mjesta.

"Tom prilikom zatekli su i uhapsili lice inicijala M.S. iz Bijeljine, koje je pravovremenom reakcijom spriječeno u daljem činjenju nedozvoljenih radnji", naveli su iz policije.

O svemu su obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela krađa.

"Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave s pružanjem ovakvih informacija kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo", dodaju iz policije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije