Hronika

Zbog alkohola privedeni vozač i pješak

Zbog alkohola privedeni vozač i pješak
Foto: N.N. | Zbog alkohola privedeni vozač i pješak

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice Derventa lišili su slobode vozača čiji su inicijali S.D. (54) sa područja ove opštine, kod koga je utvrđeno prisustvo 2,64 promila alkohola u krvi.

Policajci Policijske stanice Modriča juče su lišili su slobode pješaka DŽ.T. (61) sa područja ove opštine, kod koga je utvrđeno 2,97 alkohola u krvi.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je danas da je policija iz Modriče pronašla i vratila vlasnicima tri ukradena putnička automobila.

Policijskoj stanici Modriča četiri oštećena lica iz ove opštine prijavila su da su im u noći između nedjelje i ponedjeljka, 21. i 22. aprila, otuđeni putnički automobil "fijat", dva putnička autombila "golf dva", te provala u automobil "golf dva", odakle su otuđeni određeni predmeti.

U vrijeme otuđenja putnički automobili "fijat" i dva putnička automobila marke "golf dva" bila su nezaključana i u njima su se nalazili ključevi za startovanje, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Vozila su vraćena vlasnicima bez oštećena, a pronađena su u neposrednoj blizini mjesta otuđenja.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima teška krađa, krađa i dva krivična djela krađa u pokušaju.

Rad o navedenom je u toku, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije