Hronika

Zbog pucnjave na psa prijavio načelnika finansija

Zbog pucnjave na psa prijavio načelnika finansija
Foto: Ilustracija | Zbog pucnjave na psa u prijavio načelnika finansija

VLASENICA - Marko Todorović, načelnik Odjeljenja za finansije u opštini Vlasenica, jedan je od dvojice osumnjičenih da su u nedjelju u ranim jutarnjim satima iz vozila pucali puškom i ranili psa u Vlasenici, nezvanično saznaju "Nezavisne".

U Policijskoj upravi Zvornik potvrđeno je da su dobili prijavu da su dva lica iz putničkog vozila audi ispalila jedan hitac iz vatrenog oružja koji je pogodio psa u vlasništvu prijavitelja.

"Izvršen je uviđaj i o svemu je obaviješten tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Oštećeni je prijavio dva lica inicijala M.T i M.J. da se mogu dovesti u vezu s ovim događajem", rekli su nam u Policijskoj upravi Zvornik.

Aleksandar Đurić, vlasnik psa, ispričao nam je da je ujutro ustao i, kada je otvorio prozor, vidio je dva čovjeka kako sjede u autu te da je s mjesta suvozača bila uperena pušku u njegovom pravcu.

"Kad sam se bacio na krevet, čuo sam pucanj, nakon čega sam izašao ispred kuće i vidio audi 80 na nekih 70 metara od svoje kuće. Kasnije se ispostavilo da su u autu bili načelnik Odjeljenja za finansije u opštini Vlasenica i predsjednik lovačkog društva. Pucali su u mog psa i ranili ga", ispričao nam je Đurić dodajući da mu nije jasno zašto bi to neko uradio s obzirom na to da je pas kućni ljubimac o kojem je vodio računa i redovno ga pelcovao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije