Hronika

Ženi sa ramena otrgnuo torbu u kojoj je bilo 300.000 KM

Ženi sa ramena otrgnuo torbu u kojoj je bilo 300.000 KM
Foto: N.N. | Ženi sa ramena otrgnuo torbu u kojoj je bilo 300.000 KM
B.K.

BIJELJINA - Bijeljinska policija je rasvjetlila tešku krađu koja se desila 28. marta kada je radnica jednog preduzeća prijavila da joj je ukradena torba u kojoj se nalazilo 300.000 KM.

Naime, od strane radnice pravnog lica Policijska stanica Bijeljina, 28. marta oko 9 časova zaprimila je prijavu da je sa njenog ramena otrgnuta torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećenih ukraden je novac u iznosu većem od 300.000 KM.

“Uviđajem je utvrđeno je, da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini od radnice pravnog lica otuđena torba u kojoj se je nalazila veća količina novca. Po izjavi oštećene torbu je otuđilo NN muško lice koji se je nakon izvršenja djela udaljio u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Radnici Sektora kriminalističke policije PU Bijeljina identifikovali su izvršioce ovog djela, koje su pronašli i uhapsili.

Izvještaj je podnesen protiv tri lica M.T. koji se nalazi u bjegstvu, te lica  D.B. i S.S. koji su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Biejljini.

Okružni sud  u Bijeljini licima D.B. i S.S. odredio je jednomjesečni pritvor zbog počinjenog krivičnog djela '' Teška krađa''.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije