Hronika

Za volanom ugašena dva života u Zvorniku i Posušju

Za volanom ugašena dva života u Zvorniku i Posušju
Foto: Arhiva | Zvorničanin poginuo u slijetanju pola

ZVORNIK, POSUŠJE - Zvorničanin Elvis Džafić (35) poginuo je u nedjelju naveče kod tog grada kada je automobilom sletio s kolovoza, dok je nekoliko sati kasnije, takođe u slijetanju vozilom, kod Posušja poginuo Ivan Pavković (30) iz tog mjesta.

Do nesreće u kojoj je poginuo Džafić došlo je na regionalnom putu Zvornik - Sapna, u mjestu Šetići, oko 20.20.

On je bio za volanom pola kada je iz neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s kolovoza, a to je za njega bilo kobno.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik uz navođenje inicijala nastradalog vozača, uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik.

"Rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće je u toku", rekli su u PU Zvornik.

O nesreći je obaviješten i nadležni tužilac, a naređena je i obdukcija nastradalog.

Još jedan mladi život ugašen je nekoliko stati kasnije, odnosno u ponedjeljak, oko sat iza ponoći, kada je tridesetogodišnjak sletio automobilom u mjestu Rakitno, kod Posušja.

Kako je saopštila Uprava policije MUP-a Županije zapadnohercegovačke, u nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, u 0.55, u Rakitnu nastradao je vozač I.P. (30) iz Rakitna.

On će danas biti sahranjen, a iza njega su ostali supruga i dvoje male djece.

Inače, u protekla tri dana na području ŽZH evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda, od kojih je pet bilo s većom i tri s manjom materijalnom štetom.

Pored ovog smrtnog ishoda, u tim udesima povrijeđene su dvije osobe.

Osim ovih nezgoda, S.T., vozač BMW-a, povrijeđen je u nedjelju, oko 1.25, pri slijetanju s kolovoza na regionalnom putu Čelinac - Ukrina, u mjestu Branešci.

Takođe, pet minuta kasnije, službenici Policijske uprave Banjaluka izvršili su uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali B.Z. vozeći BMW i N.Š. u škodi, koja se dogodila na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, u opštini Laktaši. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrede je zadobio N.Š.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije