Hronika

Pratite nas na Google news

Zvorničanin uhapšen zbog droge i napada na policiju

Zvorničanin uhapšen zbog droge i napada na policiju
Foto: Ilustracija | Zvorničanin uhapšen zbog droge i napada na policiju
Srna

ZVORNIK - Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su muškarca D.V. iz Zvornika zbog droge i nanošenja povreda policijskom službeniku.

"Preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, a na osnovu prikupljenih saznanja, policija je u unutrašnjosti jedne od zvorničkih stambenih zgrada pronašla biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na marihuanu", saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policija je radeći na rasvjetljavanju ovog događaja zatekla D.V. prilikom pokušaja da uzme plastične kese u kojima se nalazi biljna materija, navodi se u saopštenju.

Nakon što je policija pokušala preduzeti zakonom propisane mjere i radnje, osumnjičeni je napao policijskog službenika, nanijevši mu povrede, nakon čega se udaljio sa lica mjesta i zatvorio u stan koji se nalazi u istoj stambenoj zgradi.

O ovom jučerašnjem događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, kao i sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Zvorniku.

Na osnovu naredbe i saglasnosti Osnovnog suda policija je izvršila pretres stana koji koristi osumnjičeni i pronašla određene predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku, a osumnjičenog uhapsila.

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a sve dalje mjere i radnje preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije