Obrazovanje

ATOS BANK: Uručene potvrde studentima o uspješno obavljenoj studentskoj praksi!

ATOS BANK: Uručene potvrde studentima o uspješno obavljenoj studentskoj praksi!
Foto: Ustupljena fotografija | ATOS BANK: Uručene potvrde studentima o uspješno obavljenoj studentskoj praksi!

ATOS BANK je kao društveno odgovorna finansijska institucija kroz dio svoje posvećenosti razvoju budućih lidera studentima Ekonomskog fakulteta u Banjaluci otvorila vrata stručne prakse, kroz koju su zaposleni Banke studentima podijelili svoja praktična znanja, iskustva i uspješne primjere iz prakse.

"Vjerujemo da je usmjeravanje i podsticanje mladih talenata ključno za rast i napredak naše industrije. Kao društveno odgovorna kompanija, pružamo podršku obrazovnim inicijativama i otvoreni smo za nove generacije koje dolaze. Kao Banka smo uvijek uvažavali značaj akademske zajednice, te smo na temeljima znanja koje fakulteti pružaju gradili sebe. Stoga, za Banku je važno da može na ovaj način da da svoj doprinos, i da kroz studentsku praksu podjeli praktična znanja, iskustva i uspješne primjene znanja te tako učestvuje u razvoju akademske zajednice. Grupa talentovanih studenata Ekonomskog fakulteta sa smjera poslovna informatika,  uspješno je završila praksu u našoj Banci. Tokom svog boravka sa nama ovi studenti su pokazali izuzetno znanje, spektar talenata i posvećenost svojim akademskim aktivnostima", izjavili su ovim povodom iz ATOS Banke.

Ova praksa u ATOS Banci pružila je studentima izuzetnu priliku da steknu neprocjenjivo iskustvo direktno u bankarskom sektoru, radeći rame uz rame sa našim zaposlenima iz različitih sektora. Kroz ovaj program studenti su imali priliku da se upoznaju sa bankarskim operacijama, finansijskim analizama kao i sa najnovijim trendovima u bankarskoj industriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije