Obrazovanje

Banjalučki Univerzitet se predstavio na sajmu obrazovanja "Putokazi"

Banjalučki Univerzitet se predstavio na sajmu obrazovanja "Putokazi"
Foto: N.N. | Banjalučki Univerzitet se sajmu obrazovanja "Putokazi"

BANJALUKA - Univerzitet u Banjaluci prvi put predstavio se na Međunarodnom sajmu obrazovanja "Putokazi" na Novosadskom sajmu.

Banjalučki Univerzitet predstavio se u sklopu štanda Ministarstva za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, koji su posjetili pomoćnik ministra za visoko obrazovanje Republike Srpske Radmila Pejić i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučno-istraživačku djelatnost Zoran Milošević.

Tokom trajanja Sajma posjetioci su imali priliku i da se upoznaju sa bogatom izdavačkom djelatnošću Univerziteta u Banjaluci, saopšteno je iz ove visokoškolske ustanove.

U saopštenju se ističe da je sajam i odlična prilika da se budući studenti upoznaju sa aktuelnim studijskim programima i uslovima upisa na Univerzitet u Banjaluci, kao i da dobiju odgovore na druga pitanja koja ih zanimaju u vezi sa studiranjem.

Četrnaesti Međunarodni sajam obrazovanja "Putokazi" počeo se 7. marta na Novosadskom sajmu, a danas se završava.

Ovogodišnji sajam čini 80 učesnika, među kojima je 50 visokoobrazovanih institucija iz regiona i inostranstva, a cilj je promocija obrazovanja za sve uzraste i afirmacija doživotnog učenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije