Obrazovanje

Pratite nas na Google news

Besplatan kurs: Upoznajte najjednostavniji programski jezik za učenje

Besplatan kurs: Upoznajte najjednostavniji programski jezik za učenje
Foto: N.N. | Besplatan kurs PHP programiranja: Upoznajte najjednostavniji programski jezik za učenje
N.N.

Ako želite odličnu zaradu i priliku da u svakom trenutku pronađete posao, a uz to vas zanima i programiranje, sa ITAcademy stižu sjajne vijesti za vas.

Ova međunarodna obrazovna institucija nastavlja sa besplatnom obukom u najperspektivnijem sektoru današnjice. Sada je na redu kurs PHP programiranja.

Broj mjesta na ovom kursu je strogo ograničen, a za pohađanje kursa vam nije potrebno nikakvo predznanje. Sve što je potrebno da uradite jeste da budete brzi i popunite ovu online prijavu kako biste rezervisali svoje mjesto na vrijeme. PHP kurs počinje 6. oktobra i traje četiri sedmice, a održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Jovana Dučića 14, u Banjaluci.

PHP – programski jezik koji se lako uči, a donosi široke mogućnosti

Osim što važi za najjednostavniji, ovaj jezik spada i među najpopularnije u svijetu web programiranja, a o tome svjedoče i podaci da PHP pokreće najveći procenat web aplikacija i predstavlja temelj najposjećenijih svjetskih sajtova kao što su Facebook, Yahoo, Wikipedia...

Ukoliko savladate PHP programiranje, steći ćete praktične vještine koje se najčešće koriste za kreiranje dinamičkog web sadržaja i web aplikacija. Glavne karakteristike ovog jezika su lakoća sa kojom se uči i široka primjena u IT svijetu, a znanja koja usvojite na ovom kursu biće odlična osnova za vaše dalje napredovanje.

O tome koliko je ovaj programski jezik popularan govori i činjenica da se prema TIOBE indeksu istraživanja za 2020. godinu nalazi u TOP 10 najtraženijih. Uz to, plate PHP programera u regionu se kreću i do 2.400 KM, a u svijetu su daleko više.

Školovanje koje vas priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Bez obzira na to koji od 6 odsjeka na ITAcademy izaberete, nećete pogriješiti, jer ćete usvojiti najaktuelnija znanja, a svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja.

Pored mogućnosti školovanja na daljinu preko najsavremenije Distance Learning platforme, ono što ITAcademy čini jedinstvenom jesu brojni servisi koji omogućavaju polaznicima da steknu stručnu praksu već u toku školovanja ili da se preko Centra za razvoj karijere povežu sa poslodavcima širom regiona. Uz to, ITAcademy vam omogućava da nakon školovanja iskoristite čak 100 besplatnih sati u Smart Office hubu u Banjaluci. Imaćete priliku da u društvu rastuće lokalne IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITAcademy, da upoznate ljude sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

A najbolji dokaz kvaliteta obrazovnih programa na ITAcademy su brojni polaznici koji su već ostvarili uspješne karijere. Njihove priče možete pročitati ovdje i sami se uvjeriti da je put do uspješne karijere kraći nego što mnogi misle.

Započnite svoj put ka uspješnoj karijeri na besplatnom kursu PHP programiranja

Na besplatnom PHP kursu steći ćete elementarno znanje za dalje napredovanje u oblasti programiranja – upoznaćete se sa varijablama, uslovnim grananjima, petljama, nizovima i funkcijama. Uz to, imaćete priliku da stečeno znanje primijenite i na primjerima i zadacima i tako utvrdite gradivo.

Do ovih traženih znanja vodiće vas predavač Srđan Bojić, backend developer sa višegodišnjim iskustvom i ekspert za PHP i druge programske jezike. Već tri godine aktivno obučava mlade koji su hrabro zakoračili u IT svijet i prenosi im svoja iskustva, usavršavajući na taj način i sebe.

Broj slobodnih mjesta za tradicionalno pohađanje PHP kursa je fizički ograničen. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto.

Prijavite se besplatno ovdje.

Podsjećamo vas da za pohađanje ovog kursa ne morate imati predznanje i da ITAcademy poštuje sve mjere predostrožnosti, te će se predavanja organizovati u manjim grupama.

Najčitanije