Obrazovanje

Budite na samom vrhu savremenog liderstva uz besplatni seminar BusinessAcademy

Budite na samom vrhu savremenog liderstva uz besplatni seminar BusinessAcademy
Foto: Ustupljena fotografija | Budite na samom vrhu savremenog liderstva uz besplatni seminar BusinessAcademy

Ako želite postati uspješan lider ili već vodite tim, besplatni seminar BusinessAcademy će vam otkriti najnovije tehnike i metode savremenog liderstva koje će vas postaviti na sam vrh složenog poslovnog svijeta!

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Biti uspješan u poslovnom svijetu u kriznim vremenima koje nam 21. vijek donosi je izuzetno teško, a biti lider koji donosi najvažnije odluke u takvom poslovnom svijetu nije nimalo naivan zadatak. Na seminaru "Budućnost lidera u poslovnom svijetu", koji će se održati u subotu, 28. maja, u 9.00 časova na BusinessAcademy, certificirani trener sa preko 15 godina iskustva u oblasti komunikacija, HR-a i menadžmenta Nazif Hasanbegović otkriće vam tajne uspješnog liderstva.

Na seminaru ćete saznati i kako da uspješno unaprijedite svoje liderske osobine i profesionalno savladate postojeće i nove izazove vremena u kom živimo. Prijave su otvorene, a za sve one koji su spriječeni lično da prisustvuju ili ne uspiju da osiguraju svoje mjesto, obezbijeđen je live stream seminara.

Nova definicija lidera u složenom svijetu

Biti lider u današnjem svijetu označava vizionara, hrabru i transparentnu osobu sa razvijenim komunikacijskim vještinama, koja odiše samopouzdanjem, čvrsto stoji iza svojih ideja i odluka, kao i svog tima, predvodi svoj tim i koji vješto zna da se izbori sa svakom kriznom situacijom, bilo da je to društvena, ekonomska, politička ili druga krizna situacija. Upravo u takvim najmračnijim situacijama lideri su ti koji moraju zasijati.

Istinski lider je osoba koja je jaka duhovno i jasna, transparentno živi u skladu s vrijednostima kompanije koju zastupa, donosi važne odluke svaki dan, ali i predvodi svoj tim ljudi u privatnom i poslovnom okruženju, te poput svjetionika ljudima osvjetljava put i vješto ih usmjerava, kako u dobrim tako i u lošim vremenima. U svakom trenutku lider je spreman na novonastale situacije, pristupačan je, istovremeno vodi borbe na nekoliko frontova, dok uvijek razmišlja o win-win ishodu situacije, gdje ako neko pobjedi, nužno ne znači da neko drugi mora izgubiti. Ne zaboravite da je jedan od glavnih zadataka lidera upravo stvarati nove lidere!

Uspješan lider stvara sam svoj svijet liderstva u kojem vlada zdrava, profesionalna i podsticajna atmosfera, u kojem preovladava kvalitet a vladaju najbolji i najkvalitetniji ljudi!

Ako želite unaprijediti svoje poslovno znanje, upoznati se sa taktikama i tehnikama koje direktno donose novac, te plivati u svijetu najuspješnijih poslovnih lidera, onda je Cambridge poslovni program na BusinessAcademy pravi izbor za vas. Za samo godinu dana školovanja prema programu čuvenog britanskog univerziteta, možete steći i cijenjene Cambridge poslovne certifikate, koji će vam biti prečica do dobro plaćenog posla.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Šta sve dobijate u okviru seminara?

Seminar "Budućnost lidera u složenom svijetu" je koncipiran tako da svaki učesnik nakon njega ima određeni nivo znanja iz ove oblasti i bude spreman za samostalne poslovne pobjede! Svi zainteresovani za seminar "Budućnost lidera u složenom svijetu" dobijaju:

●    besplatno učešće na seminaru;

●    savjete i odgovore izvrsnih predavača, koji su spremni da učesnicima pruže sve potrebne informacije o liderstvu;

●    live stream ukoliko nisu u prilici da lično prisustvuju seminaru;

●    savjete o načinu na koji treba da se ponašaju i kako da komuniciraju sa svojim poslovnim timom da bi bili cijenjeni i uspješni u svom poslu;

●    savjete o tome na kojim osobinama i vještinama treba da rade kako bi unaprijedili svoje poslovanje;

●    znanja o tome kako biti uspješan lider od koga će drugi učiti i koga će slijediti.

Pozitivni utisci učesnika na posljednjem održanom seminaru na temu "Vještine vođenja uspješnog sastanka" dokaz su uspješnosti seminara koje organizuje BusinessAcademy uz stručne predavače, što naglašava i jedna od učesnica seminara Irma Konaković:

"Oduševljena sam predavačem, ima jako veliko iskustvo, sve što kaže vrlo je konkretno, eksplicitno i pomaže na putu da i mi dovedemo do savršenstva naše poslovne sastanke", ističe Irma.

Atmosferu koja je vladala na održanom seminaru i utiske učesnika pogledajte na linku.

Prijavite se već danas i na vrijeme osigurajte mjesto!

Prijave za besplatni seminar "Budućnost lidera u složenom svijetu" su u toku. Sami birate da li ćete prisustvovati online ili uživo, a sve što je potrebno jeste da što prije ispunite ONLINE PRIJAVU, jer je broj mjesta ograničen. Sa prijavljenim učesnicima će biti kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta za praćenje uživo.

Seminar će se održati u subotu, 28. maja, s početkom u 9.30 časova, u prostorijama BusinessAcademy.

"Liderstvo i učenje su neophodni jedno drugom!”, rekao je davno veliki državnik John F. Kennedy. Iskoristite sjajnu priliku i počnite učiti već sada kako postati uspješan poslovni lider 21. vijeka!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije