Obrazovanje

Dodjelom diploma obilježen Dan i godišnjica Nezavisnog univerziteta Banjaluka

Dodjelom diploma obilježen Dan i godišnjica Nezavisnog univerziteta Banjaluka
Foto: Ustupljena fotografija | Dodjelom diploma obilježen Dan i godišnjica Nezavisnog univerziteta Banjaluka

BANJALUKA - Povodoma Dana i 19 godina postojanja Nezavisnog univerziteta Banjaluka održana je svečana dodjela diploma doktorantima, master i studentima osnovnih studija svih fakulteta.

Znanje je sve važniji resurs i zbog toga je kvalitetno obrazovanje prioritet modernog čovjeka, istako je Rektor Nezavisnog univerziteta prof. dr Ostoja Barašin čestitajući sticanje zvanja. Već 19 godina Nezavisni univerzitet Banjaluka unapređuje kvalitet visokog obrazovanja, u skladu sa novim trendovima u okruženju, piše Glas Srpske.

"Sve godine  iza nas  su bile godine uspješnog rada i mnogih savladanih prepreka", naveo je Barašin i istakao  da je Nezavisni univerzitet  obezbijedio  konstantan rast i razvoj i postao jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj i BiH.

"Naš ljudski i materijalni potencijal  garancija su našeg  budućeg  dugoročnog razvoja. Od posebnog značaja je činjenica da je velika većina diplomaca sa diplomom Nezavisnog univerziteta  dobila posao u struci za koju su se školovali  na različitim pozicijama  širom Republike Srpske, BiH, ali i u državama regiona bivše SFRJ. Nezavsni univerzitet Banjaluka je mjesto na kojem počinje budućnost", poručio je  Barašin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije