Obrazovanje

Filozofski fakultet u Banjaluci finansira studentske projekate

Filozofski fakultet u Banjaluci finansira studentske projekate
Foto: N.N. | Filozofski fakultet u Banjaluci finansira studentske projekate

BANJALUKA - Filozofski fakultet banjalučkog Univerziteta objavio je poziv za finansiranje šest studentskih projekata sa po 500 KM, saopšteno je iz ove visokoškolske ustanove.

Fakultet će finansirati projekte koji treba da podstaknu studentski aktivizam i razvoj ideja za rješavanje određenih problema u zajednici koji su povezani sa naučnim oblastima i studijskim programima filozofija, učiteljski studij, istorija, predškolsko vaspitanje, psihologija i pedagogija.

Izvođenjem projekta studenti će imati priliku da realizuju svoje ideje koje povezuju naučne oblasti kojima se bave sa srodnim problemima u zajednici.

Na taj način će steći nova praktična iskustva o upravljanju projektima, suočavanju sa društvenim problemima, ali i referencu u biografiji.

Na konkurs, koji je otvoren do 31. decembra, mogu da se prijave svi studenti koji imaju zvanični status studenta Filozofskog fakulteta.

Za svaki projekat potrebno je imati mentora sa Filozofskog fakulteta.

Iz ovog fakultetu izražavaju nadu da će se prijaviti što veći broj studentskih timova, te da će ovu praksu nastaviti i u budućnosti.

Više informacija i obrazac za prijavu projekata mogu se naći na internet stranici fakulteta: https://ff.unibl.org/sve-novosti/novost/221/otvoreni-poziv-za-finansiranje-studentskih-projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije