Obrazovanje

IRB RS potpisao ugovor o obavljanju prakse za studente Ekonomskog fakulteta u Banjaluci

IRB RS potpisao ugovor o obavljanju prakse za studente Ekonomskog fakulteta u Banjaluci
Foto: Ustupljena fotografija | IRB RS potpisao ugovor o obavljanju prakse za studente Ekonomskog fakulteta u Banjaluci
N.N.

BANJALUKA - Investiciono-razvojna banka (IRB) Republike Srpske i Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci potpisali su ugovor o obavljanju stručne prakse za studente ovog fakulteta.

Ugovor su potpisali v.d. direktora IRB-a RS Dražen Vrhovac i dekan Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci prof. dr Milenko Krajišnik.

Praksa za studente, u skladu sa nastavnim planom i programom Fakulteta Studijskog programa Ekonomija i poslovno upravljanje i Poslovna informatika, biće realizovana u akademskoj 2021/2022. godini, jedan radni dan u radnoj sedmici u zimskom i ljetnom semestru.

U toku trajanja prakse student će obavljati one aktivnosti koje su u skladu sa prirodom djelatnosti koju obavlja IRB RS, a koje su studentu neophodne za sticanje znanja, vještina i kompetencija iz oblasti ekonomije i menadžmenta.

IRB RS i Ekonomski fakultet u Banjoj Luci saradnju na prijemu studenata za praksu započele su 2017. godine. Od tada do danas saradnja traje bez prekida, svake akademske godine.

Obostrani interes, i IRB-a RS i Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci, jeste da prepoznamo i na najbolji način obučimo mlade i talentovane ljude, tako što ćemo im uz teorijski dio na fakultetu omogućiti i pružiti i najbolju praksu u IIRB-u RS, s ciljem ostanka mladih u Srpskoj.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije