Obrazovanje

ITAcademy dodjeljuje besplatno školovanje za 25 đaka generacije

ITAcademy dodjeljuje besplatno školovanje za 25 đaka generacije
Foto: N.N. | ITAcademy dodjeljuje besplatno školovanje za 25 đaka generacije

Lijepe vijesti za najuspješnije maturante koji su se ove godine okitili titulom đaka generacije.

ITAcademy​ u saradnji sa ​Fondacijom Nj.K.V. Prijestolonasljednika Aleksandra Karađorđevića dodjeliće 25 besplatnih školovanja za đake generacije iz Srbije i Republike Srpske.

Prijava za besplatno školovanje otvorena do 20. jula

Svi zainteresovani đaci generacije treba da ​pošalju svoju prijavu najkasnije do 20. jula​, a potom će stručna komisija na osnovu motivacionih pisama donijeti odluku ko će biti nagrađen besplatnim školovanjem.

Oni koji žele besplatno jednogodišnje školovanje na ITAcademy treba da napišu motivaciono pismo, u kojem će objasniti zašto žele da upišu neki od programa, a oni najinspirativniji i najubjedljiviji biće nagrađeni.

Imena pobjednika biće objavljena 30. jula ​na ovoj stranici​, a svečana dodjela besplatnih školovanja biće održana 5. septembra od 17 časova na Bijelom dvoru.

Prijem za maturante na Bijelom dvoru

I ove godine, sedamnaestu godinu zaredom, na Bijelom dvoru održan je svečani prijem za maturante i njihove roditelje. Nj.K.V. Prijestolonasljednik Aleksandar Karađorđević ugostio je preko 600 maturanata. Dobrodošlicu su im poželjeli i generalni direktor kompanije LINK group Nikola Subotić, ministar prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske doktor Dane Malešević.

Školovanje za najtraženija IT zanimanja

Najuspješniji maturanti moći će da biraju program na ITAcademy, a školovaće se online, putem najsavremenije Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Polaznici na ITAcademy mogu da se školuju na šest različitih odsjeka, koji sadrže ukupno 30 programa. Na njima je da odaberu oblast u kojoj se najbolje snalaze – ​Programiranje​, Dizajn​, ​IT business​, ​Administracija​,3D dizajn i AutoCAD​ i ​Mobile Development.

ITAcademy, pored toga što svojim polaznicima obezbjeđuje znanja i vještine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice, omogućava im i polaganje za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih certifikata, kao što su Oracle, Cisco, Zend PHP i mnogi drugi.

Svim đacima generacije koji dobiju besplatno školovanje na raspolaganju su različiti ​kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko su im potrebni savjeti za dodatno usavršavanje i pronalaženje posla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije