Obrazovanje

Konfucijev institut pokrenuo onlajn kurseve kineskog jezika i taiđija

Konfucijev institut pokrenuo onlajn kurseve kineskog jezika i taiđija
Foto: Ilustracija | Konfucijev institut pokrenuo onlajn kurseve kineskog jezika i taiđija

BANJALUKA - Konfucijev institut Univerziteta u Banjoj Luci pokrenuo je onlajn kurseve kineskog jezika i taiđija kako bi svojim polaznicima omogućio nesmetan nastavak procesa usvajanja znanja i vještina u novonastaloj situaciji prouzrokovanom pojavom virusom COVID-19.

"Činimo sve kako bi se što bolje prilagodili novonastaloj situaciji i svojim polaznicima osigurali kontinuitet u procesu učenja", kaže Ljiljana Stević, direktor Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjoj Luci.

"Imamo oko stotinu polaznika kurseva na Institutu, a svi oni sada imaju mogućnosti da prate onlajn nastavu. Sa svima smo uspostavili kontakt i dali im detaljne instrukcije o izvođenju nastave na daljinu", kazala je Stević i dodala da su polaznici kurseva učenici osnovnih i srednjih škola, studenti, te odrasli.

Ona je istakla da su predavači Konfucijevog instituta u stalnom kontaktu sa polaznicima, odgovaraju na sve njihove upite, šalju domaće zadatke i bilješke, i nastoje pružiti pomoć u pogledu korišćenja modernih tehnologija koje se ovom

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije