Obrazovanje

Konkurs za dodjelu nagrada profesorima i saradnicima, fond 70.000 KM

Konkurs za dodjelu nagrada profesorima i saradnicima, fond 70.000 KM
Foto: Arhiva | Konkurs za dodjelu nagrada profesorima i saradnicima, fond 70.000 KM

BANJALUKA - Upravni odbor Univerziteta u Banjaluci raspisao je konkursa za dodjelu novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta za ostvarene međunarodne rezultate u naučnoistraživačkom i obrazovnom radu za prošlu godinu, čiji je ukupan fond 70.000 KM.

Konkurs je raspisan u tri kategorije - za nastavnike i saradnike koji su autori indeksiranog naučnog rada, za nastavnike i saradnike koji su rukovodioci, koordinatori ili učesnici međunarodnog naučnoistraživačkog projekta i za nastavnike i saradnike koji su koordinatori ili kontakt osobe "Erasmus plus" projekata - "Ključna akcija dva - izgradnja kapaciteta".

Plan je da nastavnici i saradnici koji su autori indeksiranog naučnog rada budu nagrađeni ukupnim fondom do 50.000 KM, dok je fond za nagrade nastavnicima i saradnicima koji su rukovodioci, koordinatori ili učesnici međunarodnog naučnog istraživačkog projekta do 15.000 KM, saopšteno je iz Univerziteta.

Ukupnim fondom do 5.000 KM biće nagrađeni nastavnici i saradnici koji su koordinatori ili kontakt osobe "Erasmus plus" projekata - "Ključna akcija dva - izgradnja kapaciteta", navodi se u saopštenju.

Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja na internet stranici Univerziteta (www.unibl.org), gdje se nalaze i sve dodatne informacije.

Zainteresovani mogu predati prijavu poštom na adresu Univerziteta u Banjaluci, Univerzitetski grad - Bulevar vojvode Petra Bojovića 1A, 78000 Banjaluka, a prijem dokumentacije i bodovanje kandidata vršiće Komisija za dodjelu priznanja i nagrada Univerziteta.

U saopštenju se dodaje da će, nakon bodovanja i rangiranja kandidata, Komisija Upravnom odboru Univerziteta dostaviti pisano mišljenje sa obrazloženjem na dalje odlučivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije