Obrazovanje

Maturanti se poklonom zahvalili drugarici za pomoć tokom školovanja

Maturanti se poklonom zahvalili drugarici za pomoć tokom školovanja
Foto: Srna | Maturanti se poklonom zahvalili drugarici za pomoć tokom školovanja

BILEĆA - Učenici četvrtog jedan, maturanti bilećke Gimnazije, danas su drugarici iz razreda Milici Došlo uručili poklon kao znak zahvalnosti za nesebičnu pomoć i podršku koju im je pružala tokom školovanja.

Za Milicu imaju samo riječi hvale jer je uvijek bila spremna da im pomogne kada je to trebalo, a poklon koji su joj danas uručili samo je mali znak pažnje.

Marija Koprivica, Miličina drugarica iz razreda, ispričala je Srni da su svi jednoglasno prihvatili prijedlog da Milici uruče poklon.

"Milica je divna drugarica koja nikada nije rekla da ne može pomoći, već je i sama znala kad je nekome bila potrebna. Ona nas je svojim ponašanjem naučila šta je istinsko prijateljstvo i solidarnost", priča Koprivica.

Milica Došlo jedna je od najboljih učenica u njihovom razredu, ali i u ovoj generaciji maturanata, koja je sva četiri razreda završila sa peticama.

Ona za Srnu kaže da ju je lijep gest njenih drugara veoma obradovao i iznenadio.

"Trudila sam se da im kroz ove četiri godine izađem u susret kad sam god mogla. Oni su taj trud prepoznali i odlučili su da mi kupe poklon. To je stvarno jedno lijepo iznenađenje i divna uspomena koja će mi od njih ostati", ističe Milica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije